ردیف
|
شماره درس
|
عنوان درس
|
تعداد واحد
|
واحد نظری
|
واحد عملی
|
سرفصل
|
طرح دوره
|
۱
|
۱۹۵۳۸۷۰۱
|
سیستمهای اطلاع رسانی پزشکی
|
۱
|
0.5
|
0.5
|
|
|
۲
|
۱۹۵۳۸۷۰۲
|
قرائت، تفسیر و تصحیح متون فارسی پزشکی
|
۳
|
۲
|
۱
|
|
|
۳
|
۱۹۵۳۸۷۰۳
|
صرف و نحو و قرائت و ترجمه متون عربی
|
۴
|
۴
|
۰
|
|
|
۴
|
۱۹۵۳۸۷۰۴
|
طب مکمل و فولکلور
|
۲
|
1/5
|
0.5
|
|
|
۵
|
۱۹۵۳۸۷۰۶
|
تاریخ تحلیل پزشکی
|
۱
|
۱
|
۰
|
|
|
۶
|
۱۹۵۳۸۷۰۷
|
روش تحقیق در پزشکی کلاسیک و سنتی
|
۲
|
۱
|
۱
|
|
|
۷
|
۱۹۵۳۸۷۰۹
|
تدابیر حفظ الصحه و اصول پیشگیری
|
۲
|
۱
|
۱
|
|
|
۸
|
۱۹۵۳۸۷۱۳
|
کلیات و امور طبیعیه
|
۲
|
۲
|
۰
|
|
|
۹
|
۱۹۵۳۸۷۱۴
|
اسباب و علل، دلایل و علامات
|
۴
|
۲
|
۲
|
|
|
۱۰
|
۱۹۵۳۸۷۱۵
|
مفردات و قرابادین
|
۴
|
1/5
|
2/5
|
|
|
۱۱
|
۱۹۵۳۸۷۱۶
|
اصول و مبانی درمان شناسی
|
۴
|
۴
|
۰
|
|
|
۱۲
|
۱۹۵۳۸۷۱۷
|
مباحث جامع طب ایرانی- اسلامی
|
۳
|
۳
|
۰
|
|
|
۱۳
|
۱۹۵۳۸۷۱۸
|
اعمال یداوی و جراحی صغیر
|
۳
|
۱
|
۲
|
|
|
۱۴
|
۱۹۵۳۸۷۱۹
|
فوریتها و شیوه های نوین تشخیص و درمان
|
۴
|
۱
|
۳
|
|
|
۱۵
|
۱۹۵۳۸۷۲۰
|
کارورزی ۱
|
۲
|
کارآموزی
|
|
|
۱۶
|
۱۹۵۳۸۷۲۱
|
کارورزی۲
|
۲
|
کارآموزی
|
|
|
۱۷
|
۱۹۵۳۸۷۲۲
|
پایان نامه
|
۲۰
|
|
|
|
...........
|
۱۸
|
۱۹۵۳۸۷۲۶
|
تغذیه اختصاصی و شیوه های تهیه غذاهای ویژه
|
۲
|
۱
|
۱
|
|
|
۱۹
|
۱۹۵۳۸۷۲۹
|
اصول ارائه مقاله به زبان انگلیسی
|
۲
|
۲
|
۰
|
|
|